Тренутно гледате страницу: Почетна Вести АПЕЛ ЗА ПОМОЋ ОДБОЈКАШКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ
АПЕЛ ЗА ПОМОЋ ОДБОЈКАШКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ
среда, 21 мај 2014 09:40

ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ 

Републику Србију је задесила највећа природна катастрофа до сада. У овом тренутку многим људима у Србији потребна је помоћ и подршка. Министарство омладине и спорта упутило је апел свим спортистима, спортским организацијама, нашим спортистима у свету да на конкретан начин и у складу са својим могућностима помогне у санирању катастрофе.

ОДБОЈКАШКИ САВЕЗ СРБИЈЕ ПОЗИВА СВЕ ИГРАЧИЦЕ, ИГРАЧЕ, ТРЕНЕРЕ, СУДИЈЕ, ДЕЛЕГАТЕ, ЧЛАНОВЕ РАДНИХ ТЕЛА И КОМСИЈА ОДБОЈКАШКОГ САВЕЗА, УДРУЖЕЊЕ КЛУБОВА САВЕЗНИХ ЛИГА, УДРУЖЕЊЕ КЛУБОВА РЕПУБЛИЧКИХ ЛИГА, УДРУЖЕЊЕ ОДБОЈКАШКИХ ТРЕНЕРА СРБИЈЕ, УДРУЖЕЊЕ ОДБОЈКАШКИХ СУДИЈА СРБИЈЕ, КЛУБОВЕ, СПОНЗОРЕ, ДОНАТОРЕ, ПОСЛОВНЕ ПАРТНЕРЕ, ЗАПОСЛЕНЕ И ПРИЈАТЕЉЕ ОДБОЈКЕ ДА ИЗВРШЕ ХИТНУ УПЛАТУ ЗА ХУМАНИТАРНУ ПОМОЋ У ОВИРУ СВОЈИХ МОГУЋНОСТИ.

 

Одбојкашки савез Србије донео је одлуку да на динарски рачун који је отворила Влада Републике Србије за отклањање последица ванредних околности – поплаве, хитно уплати 1.000.000,00 динара као први корак.


Одбојкашки савез Србије упутио је апел Светској одбојкашкој федерацији (FIVB) и Европској одбојкашкој конфедерацији (CEV) апел за помоћ и подршку, и очекују њихову хитну реакцију. У међувремену одбојкашки пријатељи Одбојкашког савеза Србије, а председници националних федерација Турске, Италије, Русије, Бугарске, Пољске, Белгије, Северне Ирске, изразили су своју забринутост и понудили помоћ Одбојкашком савезу Србије.


ИНСТРУКЦИЈЕ ЗА УПЛАТУ НА ДИНАРСКИ РАЧУН ОДБОЈКАШКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ

Помоћ угроженима може се уплатити и на динарски рачун Одбојкашког савеза Србије
125-0000001743017-27
сврха уплате: отклањање последица ванредних околности – поплаве. 

Помоћ може да се уплати и на девизни рачун Одбојкашког савеза Србије
ИБАН: РС35 125-120000000146389

сврха уплате: отклањање последица ванредних околности – поплаве.